23948sdkhjf

Det sker: Investeringsseminar for mindre cleantech virksomheder

Mindre cleantech virksomheder kan hente inspiration til hvordan de kan tiltrække investeringer ved arrangement med Master Class d. 8. og 9. december
Den første finansiering af de fleste cleantech firmaer dækkes som regel af privat finansiering, banklån og overtræk på samme. Imidlertid er denne form for finansiering ikke tilstrækkelig for mange af de mere ambitiøse unge virksomheder. Der er derfor behov for at se sig om efter én eller anden form for finansiering, typisk egenkapital finansiering.

I denne Master Class bliver deltagerne dus med terminologien forbundet med udvidelse af aktive og anpartskapitalen samt de faldgruberne og muligheder der er forbundet med finansieringsprocessen.

Deltagerne i en Master Class får gennemgået relevante aspekter i forbindelse med en sådan kapitaludvidelse, får forståelse for hvem investorerne er, hvordan de tænker og analyserer investeringsmuligheder.

Aspekterne i kapitalrejsningsprocessen krydret med eksempler og der bliver stillet relevante analysemetoder og værktøjer til rådighed. Endelig bliver vigtige forhold omkring udarbejdelse af forretningsplaner og det vigtige investment summary gennemgået.

Undervisningsmaterialet er på engelsk, men seminaret gennemføres på dansk.

Træningskurset afholdes d. 7. december i København. D. 8. december er der mulighed for individuel coaching, hvilket dog kræver særskilt tilmelding.

Arrangementet er i regi af EU-rpojektet EcoCluP, som fokusrere på samarbejde mellem europæiske celantech klynger for derved at styrke sektorens mindre virksomheder.

Den enkelte Master Class søges tilpasset de behov der er blandt de tilmeldte deltagere. Se mere om program og foredragsholdere på www.copcap.dk

Tilmelding kan ligeledes foretages via www.copcap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094