23948sdkhjf

Hanssen Equity A/S køber benzinselskabet Go'on Gruppen A/S

De nye ejere vil fortsætte ekspansionen
Hanssen Equity er nu eneejer af Go’on Gruppen og dens kæde af tankstationer, som findes mere end 30 steder rundt om i landet. Den udvikling, selskabet har gennemgået de seneste år, var en vigtig faktor bag overtagelsen.

- De oprindelige stiftere har skabt et reelt uafhængigt alternativ til de traditionelle benzinselskaber og perspektiverne fremadrettet i Danmark og udlandet er mange, siger adm. direktør i Hanssen Equity A/S, Mick Kjær.

Åbner op for øgede investeringer
Go’on har haft succes, blandt andet med mobile tankanlæg. En af forklaringerne på systemets popularitet skal findes i, at det er mere fleksibelt og billigere i drift end traditionelle tankstationer.

Efter overtagelsen af Go’on lægger Hansen Equity nu op til at øge investeringerne i selskabet.

- Vi får i Go'on stadig flere henvendelser fra tankstationer, som ønsker at skifte til Go’on. Derudover har vi med vores mobile tankanlæg fået bevist, at der for ejeren kan skabes en god forretning på en lokation, som normalt ikke vil være attraktiv som tankstation. Dette betyder blandt andet, at vi via vores samarbejde med Spar kæden, kan etablere Go'on stationer i ”udkants- Danmark” og sikre, at der også kan handles brændstof lokalt, siger Mick Kjær.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078