23948sdkhjf

Tidligere Siemens-boss slutter sig til Dongs guldfugle

Knap en uge gik der fra, at verden fik kendskab til at Michaels Hannibals tid som CEO i Siemens Gamesa var slut, til at verden nu kan konstatere at han i stedet har sluttet sig til Dongs guldfugle i Copenhagen Infrastructure Partners (CIP).

Michael Hannibal skal have en ledende rolle i forbindelse med CIPs store og hurtigt voksende offshore vind-forretning.

- I de fem år CIP har eksisteret har selskabet positioneret sig selv som en førende investor i offshore vind verden over, og holdet bag CIP er kendt for sin unikke kombination af tekniske, økonomiske og udførende evner. Offshore vind-industrien udvides nu fra at være en overvejdende nordvest-europæisk forrretning til en global forretning, og jeg er glad for at have fået muligheden for at være en del af denne rejse sammen med resten af CIP-teamet. Jeg kan i den forbindelse bidrage med min hands-on erfaringer med offshore vind, siger Michael Hannibal

CIP består af de fem tidligere Dong-ansatte, Jakob Baruël Poulsen, Torsten Lodberg Smed, Christain T. Skakkebæk, Rune Bro Róin og Christina G. Sørensen, der blev kendt som guldfuglene i forbindelse med fyringen af daværende Dong-topchef Anders Eldrup i 2012, da der føg anklager om alt for gavmild aflønning.

- Jeg er meget glad for at kunne hilse Michael Hannibal velkommen i vores team. Michael er en af pionærene inden for offshore vind og har været primus motor for at Siemens og Siemens Gamesa nu kan indtage positionen som en globalt førende offshore mølleleverandør. Han bidrager med omfattende markedskendskab og et stort netværk. Han vil få en ledende rolle i forbindelse med CIPs offshore-investeringer på tre kontinenter, siger Jakob Baruël Poulsen.

CIP har allerede investeret i Veja Mate, en 402 MW tysk havmøllepark; Beatrice, en 588 MW skotsk havmøllepark, der er under opførelse. Samtidig deltager selskabet i offshore udviklingsprojekter i USA, Canada og Taiwan.

Michael Hannibal tiltræder stillingen den 21. december 2017.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079