23948sdkhjf

LM Wind Power skal udvikle kæmpevinge til kinesere

Den dansk-baserede vingeproducent skal udvikle en ny vindmøllevinge til Envision.

LM Wind Power offentliggjorde torsdag, at man har indgået en aftale med Envision om udviklingen af en 71,8 meter lang vindmøllevinge til Envisions 4,5 MW store offshore-mølle.

Vingen forventes at blive installeret i første halvår 2018, og udviklingsaftalen efterfølges af en produktionsaftale, der betyder, at LM skal udvide sin fabrik i Jiangsu med 50 procent.

- Envision har en stærk ambition om fortsat at lede udviklingen af det kinesiske offshore vindmarked, og vi er glade for at engagere os i dette strategiske partnerskab med LM Wind Power. Vores samarbejde vil sikre højtydende, pålidelige vinger på denne nye og kraftfulde platform, siger Dick Xie, Envision Offshore Business head.

- Det kinesiske offshore-marked forventes at vokse med 40 procent om året i de næste fem år. LM Wind Power har været en del af denne rejse siden begyndelsen, og vi investerer markant i ny produktudvikling og teknologier til det kinesiske marked inklusive produktionskapacitet og mennesker, siger Alexis Crama, vice president hos LM Wind Power.

Samarbejdet mellem LM Wind Power og Envision i Kina går tilbage til 2009, da vingeproducenten indviede sin fabrik i Jiangyin.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141