23948sdkhjf

Dansk solcelleudvikler indtager Holland

Den danske solcelleudvikler Better Energy starter forretning i Holland.

Better Energy Nederland B.V. får domicil i Amsterdam og skal forsyne det hollandske marked med sine produktkompetencer inden for solcelleteknologi. Disse omfatter design, analyse og planlægning, konstruktion, finansiering, asset management samt løbende servicering og vedligehold.

Det skriver selskabet på sin hjemmeside. 

Den nye hollandske virksomhed er etableret i samarbejde med ledelsesteamet fra Adamant Renewables i Amsterdam.

Nyt hjemmemarked
Potentialet er stort på det hollandske marked, og der er voldsom efterspørgsel på erfarne aktører, som kan levere en fuldpakke løsning og effektmaksimering inden for storskalasolcelleanlæg. Fokus er på at nå den højeste tekniske standard med lavest mulige omkostninger til finansiering og installering.

Det er her, at Better Energy forventer at tilføre den hollandske udbygning af solenergi værdi.

Better Energy Nederlands aktiviteter vil omfatte taganlæg, jordbaserede pv-anlæg på kraftværksniveau såvel som flydende solcelleteknologi og carportløsninger.

- Vi betragter Holland som et nyt hjemmemarked. Vi vil bidrage med al vor viden og ekspertise i bestræbelserne på at fremme billig og vedvarende energi i Holland, udtaler Managing Partner i Better Energy, Mark Augustenborg Ødum.

Better Energy Nederland
Det hollandske ledelsesteam består af administrerende direktør, Pieter Bijlsma, Vice President Strategy, Ismael Bena, samt Business Development Manager, Erik-Jan van der Linden.

- Vi har fundet et hollandsk ledelsesteam med et utroligt drive og dedikation kombineret med stor brancheekspertise og -erfaring, som, vi mener, vil give os de bedste forudsætninger for at tilkæmpe os en markedslederposition på et hurtigt voksende marked. Med et fokuseret, hollandsk team vil vi være i stand til hurtigt at reagere på lokale ændringer i markedsforhold og efterspørgsel, siger Mark Augustenborg Ødum.

Holdet repræsenterer til sammen mere end 30 års erfaring i udvikling, konstruktion, finansiering og asset management-håndtering af vedvarende energianlæg. De har arbejdet for en bred vifte af virksomheder i solenergiværdikæden såsom projektudviklere, modulfabrikanter, EPC-firmaer (engineering, procurement and construction) og asset management-virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094