23948sdkhjf

Forening byder teknologi-neutrale udbud velkommen

Mens vindbranchen rynker brynene over aftalen mellem regeringen og DF, hvor der lægges op til teknologi-neutrale udbud, så ser Dansk Solcelleforening helt anderledes på den sag.

- Dansk Solcelleforening er glad for, at der er blevet lyttet til vores argumenter om
teknologineutrale udbud. Solceller er en konkurrencedygtig VE-teknologi og det nye initiativ er et fremskridt i retning af et optimalt mix af forskellige energiteknologier, som sikrer en stabil udvikling, udtaler formand fra Dansk Solcelleforening Flemming Kristensen.

Dansk Solcelleforening vil nu arbejde på en konstruktiv dialog med aftaleparterne. Man går nemlig efter at sikre, at den endelige model for udbud også understøtter en optimal udrulning af solceller.

Der er behov for at målrette og klart definere støtten, så den bl.a. understøtter solcellers mange anvendelsesmuligheder i såvel land- som bygningsintegrerede systemer, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi står til rådighed med informationer og fakta som repræsentanter for den danske
solcellebranche. Samtidig ønsker vi i høj grad fremadrettede og stabile rammebetingelser, som sikrer, at vore virksomheder kan udvikle såvel kompetencer som teknologi, der kan være med til at udvikle Danmark som en vindernation inden for solcelleenergi, siger formand Flemming Kristensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093