23948sdkhjf

Ny direktør fundet til Vesthimmerlands Forsyning

Drikkevand, kloakker og affaldshåndtering. Tre ting, der skal forenes i et nyt selskab i Vesthimmerland.

Og det bliver de også i den nye direktør, der netop er ansat i Vesthimmerlands Forsyning, der opstår 1. januar.

Den knap 49-årige Morten Aaby Nielsen er nemlig ikke bare direktør for Rebild Forsyning, der tager sig af nabokommunens vand og spildevand. Tidligere har han arbejdet med affald i Støvring og siden Rebild Kommunes tekniske forvaltning.

- Jeg synes det var en udfordring, det ikke var til at komme udenom. Jeg har altid haft interesse for de tre områder, der skal høre til Vesthimmerlands Forsyning. Og jeg synes også det er vildt spændende at skulle fusionere to virksomheder, fortæller den uddannede ingeniør.

Også en fusion har han været med til. Det var ved kommunesammenlægningen i 2007, hvor han stod for at få medarbejder fra Rebilds tre stamkommuner og Nordjyllands Amt samlet i driftsafdelingen.

Det er Vesthimmerlands Vand samt Renovest, der bliver til et selskab når kalenderen siger den 1. januar 2018. To virksomheder der formodes at kunne få en del samdriftsfordele, når de lægges sammen. Blandt andet bliver to direktører til en.

Sænkning af priserne er dog ikke stillet forbrugerne i udsigt. Men man må formode, at der kommer til at gå et rum stykke tid før priserne i hvert fald stiger.

Hovedkvarteret bliver Renovests bygninger i Oudrup nordøst for Løgstør. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11