23948sdkhjf

Årets nordjyske ejerleder vil have store ordrer

BK Engineering blev udnævnt som årets ejerleder i Nordjylland
Ejerlederne bag BK Engineering A/S og BK Aalborg A/S, Per Jørn Nielsen, Peter Kvist og Peter Badstue Jensen, er stolte over kåringen som Årets Ejerleder 2010 i region Nordjylland.
Per, Peter og Peter fik at vide fra juryen at de med ildhu, innovativ ledelse og en sund forretningsmæssig sans havde skabt en af Danmarks bedste ejerledede virksomheder.
Nu ser de frem til den landsdækkende kåring i København den 8. november hvor der findes en overordnet vinder blandt vinderne i regionerne.

Verdensleder med forkus på den positive udvikling
BK Engineering beskæftiger sig solanlæg, som omdanner solenergi til damp og er ledende på verdensmarkedet indenfor sit felt.
Solanlæggene anvender to forskellige teknologier med soltårne og parabolske trug. De opvarmes via spejle og trug og genererer således elektricitet via damp.

Slagsdirektør Peter Badstue Jensen, vil fortsætte virksomhedens fremgang og fastholde den førende position på markedet.

BK Engineering forventer at væksten kommer udenfor Europa i Sydafrika, Indien, Australien og i særdeleshed USA. I 2011 forventes det, at der i USA vil blive installeres solenergi med en samlet effekt på i alt 3000 MW.

Årets Ejerleder er arrangeret af et konsortium ejet af interesseorganisationen Ejerlederne, Erhvervsbladet og PwC og deres primære screeningskriterium har været de økonomiske forhold hos de nominerede virksomhederne, men derudover er der også fokuseret på ejerledernes synlighed hos kunderne, beslutningsveje og processer i virksomheden, ledelsesforhold og bestyrelsessammensætning, forholdet til medarbejdere og leverandører samt virksomhedens investeringshorisont.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078