23948sdkhjf

København bliver vært for stor vindudstilling og konference

København skal i 2021 være værtsby for WindEurope Summit. Konferencen ventes at tiltrække mere end 10.000 besøgende over tre dage.

27.-29. april 2021 står i vindens tegn, når WindEurope Summit løber af stablen i Bella Center i København. Mere end 10.000 virksomhedsrepræsentanter, forskere og beslutningstagere ventes at deltage i konferencen, der samler aktører fra den globale onshore og offshore vindmølleindustri under ét tag. Det skriver Vindmølleindustrien i en pressemeddelelse.

- Danmark er førende inden for vindenergi, og valget af København som værtsby for WindEurope Summit er kun med til at understrege dette. Konferencen er en oplagt mulighed for at vise, hvad vi kan her i landet, og hvor langt vi er nået i forhold til vedvarende energi - ikke alene med vores egen grønne omstilling, men også med de løsninger, vi kan tilbyde på det globale marked, siger energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

WindEurope Summit bygger videre på lignende vindkonferencer i 2012 og 2015, hvor København også fungerede som værtsby for den globale vindindustri.

- Jeg er utrolig stolt af, at vi igen kan byde den internationale vindmølleindustri velkommen i Danmark. Vi har i Danmark nogle ganske unikke kompetencer inden for vindenergi, og derfor er det oplagt, at København er omdrejningspunkt for WindEurope Summit 2021, siger Jan Hylleberg, administrerende direktør for Vindmølleindustrien.

Sammen med en række samarbejdspartnere og den europæiske vindorganisation, WindEurope, vil Vindmølleindustrien stå for en stor del af planlægningen af konferencen.

København blev desuden i marts i år også udpeget som værtsby for Offshore Wind Energy 2019, der samler den globale offshore vindmølleindustri. Dette vil ligeledes finde sted i Bella Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188