23948sdkhjf

Biokedler på nye hænder

CN Maskinfabrik overtager aktiviteterne i BSM Bio Fyringsanlæg.

CN Maskinfabrik overtager alle aktiviteter, varelagre med videre fra Andreas Rasmussen og ansætter den tidligere ejer som konsulent i de næste par år. Derudover følger BSM´s mangeårige servicespecialist og administrative medarbejder, Jens Rasmussen, også med over i det nye selskab.

Det oplyser CN Maskinfabrik i en pressemeddelelse.

Med købet udbygger CN Maskinfabrik sit sortiment af fyringsanlæg til bio­brændsel markant, så man nu via sin egenproducerede CN Stoker, de nye HDG-anlæg fra BSM og flere andre importerede mærker og agenturer kan levere alle kedeltyper og i alle størrelser – og til alle typer biobrændsel.

Andreas Rasmussen etablerede Brændstrup Smede- og Maskinværksted i 1985 som en smedevirksomhed. I 1996 fik han et samarbejde med HDG biofyringsanlæg fra Tyskland, og fyringsanlæg kom til at stå øverst på arbejdssedlerne. Mellem 550 og 600 automatiske anlæg er det blevet til rundt om i hele Danmark, og Andreas Rasmussen har også lige været på Færøerne for at sælge to anlæg.

Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik er en glad mand:

- Vi er stolte over at få lov til at drive BSM Bio Fyringsanlæg videre og går ydmyge til opgaven. Det giver os endnu et ben i vores store sortiment af fyringsanlæg til biobrænd­sel og betyder meget for vores fremtidige strategi. Vi vil positionere os som videns-, salgs- og servicecenter for anlæg til bio­brændsel, og vi vil kunne levere til alle, uanset om deres behov er en lille villakedel med 10 kW, et komplet fyringsanlæg til et hotel eller et stort varmtluftsanlæg til et korntørreri. Med HDG-kedlerne kan vi nu levere anlæg med akkumuleringstanke, og det kom­plementerer vores produktsortimet, siger han.

BSM Bio Fyringsanlæg har et tæt samarbejde med udvalgte servicepartnere i hele landet. Dem glæder Erling Schmidt sig til at møde og lære bedre at kende.

- Lokal service er altid vigtigt. Vi har selv nogle få samarbejdspartnere rundt om, men med BSM´s partnere bliver vores servicenetværk betydeligt styrket, og det er ekstremt vigtigt for os, at ekspertisen ude på markedet bevares, selvom forhandlingen skifter base, siger Erling Schmidt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.783