23948sdkhjf

Danfoss indgår samarbejdsaftale med Ruslands største ejendomsudviklingsselskab

Renova StroyGroup vil trække på Danfoss’ ekspertise, når der skal spares energi i russisk nybyggeri
Know how på energibesparelsesområdet og kendskab til gennemprøvede løsninger er Danfoss’ bidrag til samarbejdet, mens Renova StroyGroup kommer med et indgående kendskab til det russiske marked, det oplyser Danfoss.

Hos Renova StroyGroup er der store forventninger til samarbejder
- Renova StroyGroup vil bruge aftalen som udgangspunkt for design og konstruktion af bygninger til sociale, erhvervsmæssige og beboelsesmæssige formål. I samarbejde med Danfoss vil vi også udvikle nye, innovative løsninger inden for energieffektivitet, siger President for Renova StroyGroup, Veniamin Golubitsky.

Stigning i energipriserne bag russisk interesse i energieffektivisering
I Rusland er energieffektivitet blevet et parameter, som i stigende grad tages højde for, når der skal vælges varmesystem. Det skal ses i lyset af, at energipriserne i 2010 er steget med 22 procent.

- I Rusland udgør opvarmning en stadigt større post på budgettet for både private forbrugere og virksomheder. Det påvirker mærkbart interessen for energieffektive varmeløsninger. Samtidig har Rusland forpligtet sig til væsentlige reduktioner i CO2-udledningen frem mod 2020. Det påvirker naturligvis også den offentlige debat om energieffektivitet og energibesparelser, forklarer Mikhail Shapiro, direktør for Danfoss i Rusland.

I Kreml er blikket også rettet mod energieffektivitet
Ordren kommer kort efter, at Premierminister Vladimir Putin har erklæret, at udviklingen af og konkurrencedygtigheden i det russiske erhvervsliv afhænger af energieffektiv teknologi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109