23948sdkhjf

Djurs Wind Power jagter ordrer i Tyskland

Den østjysk vind-klynge vil have flere ordrer på det tyske marked og er fra tirsdag repræsenteret på Husum WindEnergi.

På mandag er adskillige medlemmer af virksomhedsnetværket Djurs Wind Power på vej til Tyskland til Husum WindEnergi. Ambitionen er større markedsandele på det internationale marked, og en styrkelse af den internationale bevågenhed, som netværket og dets virksomheder har. Det skriver Djurs Wind Power i en pressemeddelelse.

CNC Onsite med hovedkvarter i Vejle er en af Djurs Wind Power-virksomhederne, der vil profilere sig på messen. CNC Onsite tilbyder reparationer af vindmøller og bearbejdning af deres overflader, og administrerende direktør Aage Dam tror på nye, store ordrer:

- Mange efterspørger det, vi kan, og samtidig er der ikke mange andre, der tilbyder det. Vi har stærke kompetencer, så jeg er helt overbevist om, at messen vil give os mange nye kontakter, der på sigt bliver til nye kunder, siger han.

Åbner afdelinger i Tyskland
To af de øvrige virksomheder i Djurs Wind Power, der deltager i Husum-messen, satser så meget på det tyske marked, at de udvider med nye afdelinger syd for grænsen. Den ene er Scanel International i Frederikshavn, der blandt andet tilbyder design og montering af vindmøllers elinstallationer samt montage af deres højspændingsanlæg.  

Scanel International har netop udvidet med en tysk afdeling, og også i Frederikshavn er optimismen stor forud for messen i Husum: 

- Vi har åbnet den nye afdeling for at stå internationalt stærkere, og vores deltagelse i messen trækker i den samme retning.  Vi har allerede booket en lang række møder med kunder og potentielle kunder, så messen vil afgjort gøre en forskel for os, fortæller Claus Søgaard Poulsen, der er CEO i Scanel International.

Nye ordrer
Ingeniørvirksomheden R&D fra Hinnerup ved Århus satser også på det store, tyske marked og åbner en afdeling i Berlin i slutningen af året. R&D har samarbejdet med flere af de største spillere i den globale vindmølleindustri og er en af verdens førende leverandører af de såkaldte testbænke til branchen. Sammen med specialløsninger til service og vedligehold af vindmøllerne skal testbænkene profileres på Husum WindEnergy, fortæller business manager Søren Kellenberger:

- Vi er en relativt ung virksomhed, så vi bruger i høj grad messen til at blive endnu mere synlige i den internationale konkurrence, men selvfølgelig regner vi også med, at den kaster gode ordrer af sig.

Alene indenfor de seneste to år har de 32 virksomheder i Djurs Wind Power skabt over 300 nye arbejdspladser, og i netværket er man overbevist om, at udviklingen vil blive forstærket af de forventede ordrer i kølvandet på Husum-messen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157