23948sdkhjf

European Energy overgår forventningerne

European Energy øger nu forventningerne til årets resultat før skat fra 17-22 mio. euro til mellem 23 og 26 mio. euro.

Det gør man, fordi man i årets andet kvartal har haft en positiv udvikling i salg og byggeaktiviteter og endte med et kvartalsoverskud på 1,1 mio. euro. 

- Der er stor interesse for vores grønne energiprojekter blandt institutionelle investorer, der er på udkig efter langsigtede lavrisiko investeringsprojekter. Det afspejler sig i vores salg, og betyder at vi har formået at overgå vores forventninger, siger CEO Knud Erik Andersen.

 Omsætningen i kvartalet endte på 10,1 mio. euro.

- Pengestrømmen har været positiv, og koncernen har fastholdt et højt niveau af likvide midler, svarende til 21,0 mio. euro ultimo kvartalet. Koncernens resultat før skat for 1. halvår af 2017 svarer til 5,5 mio. europ. Til sammenligning var resultatet før skat i 1. halvår af 2016 4,1 mio. euro.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

European Energy har nettilsluttet 27 MW vind i 2. kvartal. 81 MW vind og solenergi er under opførelse, og yderligere 302 MW er byggeklare.

Derudover har man solgt en solpark på 5 MW (brutto) mens yderligere 37 MW (brutto) sol og vind er blevet solgt efter udgangen af 2. kvartal.

Desuden er der indgået betingede salgsaftaler for 39 MW (brutto) vind og sol. Disse salg forventes endelig lukket i løbet af 2017 og starten af 2018.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096