23948sdkhjf

Midtfyns Energi er en realitet

Midtfynske forsyningsvirksomheder etablerer fælles selskab.

De to selvstændige selskaber Ringe Fjernvarmeselskab og Midtfyns Elforsyning har i en årrække haft samme adresse og fælles direktør.

Nu har bestyrelserne for de to Amba-selskaber besluttet at gøre samarbejdet endnu tættere med etableringen af det fælles selskab Midtfyns Energi.

- Personalet har indtil nu siddet som to enheder under samme tag. Med etableringen af Midtfyns Energi som fælles drifts- og administrationsselskab vil vi fremover udnytte fællesskabet noget mere ved at samle personalet i det nye selskab, fortæller Karsten Godiksen, der hidtil har været direktør i begge selskaber og fremover får samme titel i Midtfyns Energi.

Karsten Godiksen ser frem til at arbejde i og med den nye selskabskonstruktion.

- Fra den 1. september bliver der sagt ”Midtfyns Energi”, når vi tager telefonen. Den dag vil den nye identitet samtidig være synlig de fleste steder på vores biler, med nyt ens arbejdstøj til alle osv. Den nye, fælles identitet er vigtig for os, fordi den signalerer, at vi ikke længere bare er to separate personalegrupper, der kun bor på samme adresse. Fremover kan vi for eksempel udnytte vores kompetencer meget bedre og mere på tværs, siger Karsten Godiksen.

I den fremtidige konstruktion fortsætter de to Amba-selskaber, men leverer begge medlemmer til den nye fællesbestyrelse for Midtfyns Energi, hvor formandsposten samtidig går på skift.

Der er tilknyttet 2.540 forbrugere til Midtfyns Energis varmeforretning og 6.590 forbrugere til el-forretningen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129