23948sdkhjf

Spica Technology i nyt sensor-samarbejde

Den nye samarbejdsaftale indebærer, at Spica Technology skal udvikle software og elektronik til eftermarkedet af FT-vindsensorer. Ældre vindmøller får muligheden for at blive opgraderet og retrofittet med FT-vindsensorer uden at ændre på vindmøllens egen software. Det skriver Spica Technology i en pressemeddelelse.

- FT-sensoren er den bedste vindsensor på markedet til vores retrofit styresystemer. Derfor tror jeg på, at vi vil levere en sikker og pålidelig retrofit-løsning til kunderne, så de kan opgradere deres vindsensorer til FT-ultralydssensorer. Vi vil give vindmøllerne de bedste betingelser for at øge energiproduktionen, og jeg tror på, FT-sensoren kan være med til det, kommenterer Benny Thomsen, CEO af Spica Technology.

FT Technologies specialiserer sig i design og produktion af ultralyds-vindsensorer, også bedre kendt som anemometre eller luftstrømssensorer. Mange af de globalt førende vindmøllefabrikanter leverer som standard nye møller med FT-vindsensorer, og nu er det tid til, at ældre vindmøller også skal opgraderes med FT-sensorer for at få mere ud af vindmøllens ydeevne og energiproduktion.

- Hos FT Technologies ser vi frem til samarbejdet med Spica Technology og er overbeviste om, at de kan udvikle en retrofit-løsning af høj kvalitet, der vil levere fordelene med FT vindsensorer til vindmølleejernes ældre møller, fortæller Brian Pedersen, account director ved FT Technologies.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11