23948sdkhjf

Køber anlægsentreprenør med 100 ansatte

Entreprenørfirmaet Ollerup bliver nu en del af Munck Forsyningsledninger.

Munck Forsyningsledninger A/S vokser til cirka 700 medarbejdere med overtagelsen af samtlige aktier i Entreprenørfirmaet Ollerup A/S, der har hovedkontor i sydfynske Stenstrup.

Ifølge administrerende direktør Flemming Skøtt skal købet blandt andet ses i lyset af et ønske om at styrke Munck Forsyningsledninger på kloak- og anlægsområdet, hvor Entreprenørfirmaet Ollerup har mange års erfaring.

- De øgede ressourcer og kompetencer falder ligeledes godt i tråd med det forestående arbejde, som vi skal udføre i sammenhæng med etableringen af Letbanen i Odense, siger Flemming Skøtt.

Administrerende direktør Robert Kirkeby Hansen fra Entreprenørfirmaet Ollerup glæder sig over aftalen, der er med til at fremtidssikre et stort antal fynske arbejdspladser.

- Og med den fortsatte fynske forankring sikrer vi at kunne servicere vores nuværende kunder lige så godt i fremtiden. Dertil kommer, at vi nu kan tilbyde flere kompetencer, specielt inden for No-Dig, kabel, vand og fjernvarme, siger Robert Kirkeby Hansen.

Han overgår i forbindelse med ejerskiftet til en stilling som regionsdirektør for Munck Forsyningsledninger på Fyn. Det sker, når den nuværende regionsdirektør Frank Andersen går på pension i efteråret 2017.

Overtagelsen sker under forudsætning af konkurrence-myndighedernes godkendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109