23948sdkhjf

Norsk virksomhed skaber 50-100 nye job

En ny rammeaftale om vedligeholdelsen af Statoil-anlægget i Kalundborg betyder, at den norske virksomhed BIS Industrier lynetablerer sig i Kalundborg.
Det er en aftale med Statoil, der baner vejen for mellem 50 og 100 nye arbejdspladser i Kalundborg.

- Der er tale om den norske virksomhed BIS Industrier, som har vundet et stort udbud fra Statoil. Udbuddet har en værdi af to milliarder kroner og løber over fire år, siger borgmester Martin Damm.

Klar om en måned
I den store licitation, som BIS Industrier har vundet, indgår - foruden syv off-shore steder - vedligeholdelsen af Statoil-anlægget i Kalundborg samt anlæg i Kollsnes og Sture, som begge ligger i Norge, skriver Nordvestnyt.

Koncernen, som beskæftiger omkring 28.000 personer på verdensplan, skal allerede være klar i Kalundborg om en måned. Afdelingen skal være udgangspunkt for yderligere fremstød i Danmark.

Milliardomsætning
BIS Industrier betegner sig som Skandinaviens førende entreprenør, hvis spidskompetencer blandt andet er isolering, overfladebehandling, brandbeskyttelse, stilladser og testning.

Hovedkontoret ligger i Bergen, og i Norge beskæftiger virksomheden cirka 2.000 medarbejdere, som sidste år omsatte for 1,3 milliarder norske kroner, skriver Nordvestnyt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11