23948sdkhjf

900 tons stålkonstruktioner til danske varmeværker

2017 bliver Give Stålspærs rekordår for levering af stålkonstruktioner til danske varmeværker.

Give Stålspærs leverancer af stålkonstruktioner til kraftvarmeværket i Silkeborg har kørt det meste af året. Hele 700 tons er det blevet til inklusive indvendigt stål og ophæng. Det oplyser den midtjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Give Stålspær har også leveret stålkonstruktionen til Hobro Varmeværk, som forventes at stå færdigt til november.

Aktuelt leveres der stålkonstruktioner til Hinnerup Fjernvarme, der bygger nyt halmfyret fjernvarmeanlæg. Det får halmlager og en kedelhal på 15 meters højde, der bliver bygget rundt om kedlerne. De længste søjler på det projekt er 18 meter lange, mens gitterdragerne måler 19 meter.

- Selvom varmeværkerne er vidt forskellige og af varierende kompleksitet, ligger de typiske stålkonstruktioner til varmeværkerne indenfor det, man kunne kalde for ”gængse konstruktionstyper”. Ofte er de dog i ret store dimensioner, hvilket passer godt til vores kompetencer og produktionssetup, lyder det fra Teil Bechmann, Give Stålspær.

I perioden frem til 2020 skal fjernvarmesektoren i Danmark være 500 mio. kr. mere effektiv. Ifølge regeringens vækstplan skal forsyningssektorerne (varme, vand, spildevand, affaldsforbrænding, el og gas) derfor effektiviseres for 3,3 mia. kr. frem til 2020. Om det er det, der influerer på ordrebeholdningen hos Give Stålspær vil Teil Bechmann ikke kommentere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078