23948sdkhjf

Envidan køber op i Sverige

Envidan har købt den svenske ingeniørvirksomhed AquaP Teknikkonsulter AB.

Envidan har i forvejen Envidan Purenova i Sverige, og netop det selskab er et perfekt match for AquaP, idet man via opkøbet kombinerer AquaPs kompetener inden for ledningsnet og afløbsteknik med Envida Purenovas speciale inden for renseanlæg og procesteknik.

- Vi ser et enormt stort potentiale i det svenske marked, der ligesom Danmark er meget langt fremme i forhold til transport og avanceret rensning af spildevand, klimatilpasning etc. Vi tror på, at vi med AquaP har fundet en virksomhed, som ikke blot supplerer vores nuværende kompetencer godt, men også kulturelt passer godt ind i Envidan. – Og det er vigtigt for os, fordi vi trækker på kompetencerne i hele Envidan, når vi skal finde den allerbedste løsning til vores kunder, siger administrerende direktør Morten Fjerbæk.

Planen er at fusionere de to selskaber under navnet Envidan AB, der i fremtiden skal tilbyde en bred palette af ydelser til den svenske vand- og spildevandssektor.

Samme folk og ledelse
AquaP har godt ti år på bagen som konsulentfirma med speciale i afløbs- og vandledningsanlæg til det svenske marked, og har gennem årene opbygget en solid kundekreds og et godt renommé. Det vil derfor også være de samme folk og den samme ledelse, som kommer til at tegne virksomheden fremover.

De nuværende ejere, Peter Magnusson og Mattias Svensson, vil, sammen med afdelingschef hos EnviDan Purenova Marcus Larsson, udgøre ledelsen i det ca. 20 mand store EnviDan AB, med Peter Magnusson som administrerende direktør.

- Vi har i flere år haft et ønske om at vækste og udvide vores ydelsespalette med nye fagområder inden for vand- og spildevandssektoren. Samtidig ser vi med meget stor interesse på de muligheder, som EnviDans portalløsninger kan give os og vi ser derfor fusionen med EnviDan Purenova AB som ideelt i forhold til at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for vores felt, siger tidligere ejer af AquaP og kommende direktør i Envidan AB, Peter Magnusson.

EnviDan Purenovas nuværende kontor i Lund vil blive lagt sammen med AquaPs kontor i Malmø på en endnu ikke fastlagt lokalitet. Til gengæld forventer virksomheden at bibeholde kontorerne i Gøteborg og Helsingborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095