23948sdkhjf

Travlt efterår hos Schmidt & Danielsen A/S

Montering af tre store anlæg, for tre forskellige firmaer, i tre forskellige lande. Det er efterårsprogrammet for specialist i ildfaste konstruktioner til energisektoren Schmidt & Danielsen A/S.
Videbæk-firmaet Schmidt & Danielsen har mærket nedgang i det seneste år, men er nu takket være en eksportorienteret energisektor ved at montere tre store anlæg for tre forskellige danske firmaer i tre forskellige lande, skriver dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Schmidt & Danielsen har som så mange andre mærket nedgang i de sidste år primært på grund af fald i serviceopgaver i industriaffald, men også fordi der nu ikke er så meget affald, der skal forbrændes. Det opvejes så delvist af, at den danske energisektor er eksportorienteret, siger direktør Søren Danielsen til dagbladet.

Et travlt efterår
Schmidt & Danielsen arbejder i øjeblikket på at installere ildfaste materialer til et flisfyret anlæg i Slovakiet. Her er ordregiver Justsen Energiteknik A/S.

Derudover har man netop sat gang i et kæmpe projekt i Dublin, hvor der skal etableres et komplet anlæg til affaldsforbrænding. Schmidt & Danielsen står i den forbindelse for den ildfaste foring og arbejdet udføres for Babcock & Wilcox Vølund i Esbjerg.

Tilbage på kontinentet udfører virksomheden et stykke arbejde for Aalborg Energi Teknik. Nærmere bestemt i Frankrig, hvor der installeres et flisfyret anlæg til el og varme. Her sørger Schmidt & Danielsen for at installere 440 præfabrikerede kakler samt 15 ton ildfaste matererialer til lukning af kedler.

Schmidt & Danielsen har specialiseret sig i installation og vedligehold af ildfaste konstruktioner, der sikrer at de høje temperaturer i energisektoren kun forekommer inde i ovne og kedler til produktion af el og varme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188