23948sdkhjf

En gazelle til Tre-For Entreprise A/S

Den positive vækst i Tre-Fors entrepriseselskab blev den 21. september 2010 belønnet med overrækkelse af Børsens gazelle-pris
Det er nu 16. år i træk, at dagbladet Børsen gennemfører en undersøgelse med Greens Analyse-institut af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark - gazellerne - og denne gang var Tre-For Entreprise A/S på Børsens gazelle-liste.

En gazelle er en virksomhed som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst i omsætningen eller bruttoresultatet og som samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Gazellerne i Danmark har vist sig at føre an i væksten og være særdeles jobskabende.

- Den anerkendelse, som ligger i at blive fremhævet som gazelle, ser vi som et bevis på, at vi har fokus på de rigtige ting. Vi er stolte over at vores strategi virker og at vi trods de økonomisk svære tider, har skabt pæne resultater i perioden 2006-2009, som analysen dækker, siger administrerende direktør Knud Steen Larsen.

Etablerer sig på Fyn
Som et led i Tre-For koncernens vækststrategi er selskabet netop - via købet af to fynske virk-somheder, der har supplerende kerneområder til TRE-FOR Entreprise - ved at etablere en afdeling i Odense.

- Tre-For har igennem længere tid haft aktiviteter og udført entreprise-opgaver for kunder på Fyn, men det er først nu, vi har etableret en afdeling, hvorfra vi kan servicere vores kunder endnu bedre og være synlige i nærområdet, fortæller Knud Steen Larsen.

Selskabet har en ambition om at skabe vækst i koncernens kommercielle områder - og med afdelingen i Odense ønsker man også at udvide de øvrige forretningsområder, som blandt andet tæller energirådgivning til husstande og virksomheder samt handel med el til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og private boliger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08