23948sdkhjf

Det sker: Industri i verdensklasse

DI, Vindmølleindustrien og Region Midtjylland sætter fokus på udfordringer og muligheder for virksomheder, der blandt andet beskæftiger sig med vindmøller, robotteknologi og automatisering.
Det sker på industrikonferencen ”Industri i verdensklasse”, der foregår 6. oktober 2010 i Herning Kongrescenter. Her har foreløbig godt 200 meldt sig.

En af de hurtigste til at tilmelde sig var produktionschef Carsten Tønnes fra ventilvirksomheden AVK International A/S i Galten.

- Konferencen lyder spændende. Den beskæftiger sig med de temaer, som vi selv arbejder med: Hvordan skal vi vækste og hvor, og hvordan kan vi blive ved at være stærke her i Danmark? Jeg glæder mig til at høre Burton Lee, og jeg håber, at både oplæggene og arbejdet i workshoppen kan bidrage positivt til vores hverdag, siger Carsten Tønnes.

Hovedtalere
På konferencen fortæller Dr. Burton Lee fra Stanford University om sit syn på innovation og produktdesign i fremstillingsindustrien. Han har mange års erfaring med teknologisk venturekapital og innovationsstrategi i såvel små nystartede virksomheder som store internationale koncerner.

Burton Lee har også lang erfaring med strategiske partnerskaber mellem industri, universiteter og det offentlige i Europa og USA.

Derudover fortæller koncernchef Ditlev Engel Vestas’ spændende udviklingshistorie og giver sit bud på industriens fremtidige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Ekspertpanel
Et ekspertpanel ledet af DI-direktør Lars Goldschmidt vil diskutere hvordan industriens udfordringer kan vendes til nye udviklingsmuligheder. I panelet sidder professor John Johansen fra Center for Industriel Produktion på Aalborg Universitet, direktør Christian Nielsen fra Deif A/S, adm. direktør Niels Jensen fra Varo Specialmaskiner A/S, programleder Peter Hjuler Jensen fra Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi samt Erik Meineche Schmidt, Dekan for Det Naturvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet.

Samarbejde vigtigt
- Fremstillingsindustrien udgør en væsentlig del af det midtjyske erhvervsliv. Det er vigtigt at industrien udvikles på en konkurrencedygtig måde. Det når vi bedst gennem samarbejde mellem industri, universiteter og det offentlige, siger Bent Hansen, der i sin egenskab af regionsrådsformand i Region Midtjylland åbner konferencen.

Input til virksomhedsstrategi
De deltagende virksomheder kan få konkrete input til deres strategi ved at deltage på en af følgende workshops:

o Vindmølleindustrien
o Robotteknologi og automatisering
o Sikkerhedsindustrien
o Bæredygtighed og CSR
o Målrettet forskning i avanceret fremstillingsindustri
o Forretningsdrevet samarbejde i industriklynger

Her vil førende erhvervsledere fra midtjyske virksomheder og udvalgte forskere fortælle om egne erfaringer og stille skarpt på nye tendenser, som kan styrke industrivirksomheders konkurrenceevne.

Tilmelding
Det er gratis at deltage på konferencen, og der er stadig ledige pladser. Industriledere fra Region Midtjylland og andre regioner er velkomne. Sidste frist for tilmelding er den 23. september 2010.

Se mere om tilmelding .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111