23948sdkhjf

Brancheforening kræver Tre-Fors budpriser undersøgt

Private firmaer og brancheforeningen DS Håndværk & Industri kigger energiselskabet Tre-For efter i sømmene.
DS Håndværk & Industri har på baggrund af en række henvendelser fra sine medlemmer besluttet at iværksætte en undersøgelse af pengestrømmene i energiselskabet Tre-For.

Årsagen er, at brancheforeningens medlemmer indtil flere gange har oplevet, at Tre-Fors entrepriseselskab kan byde 30-50 % under det næstbedste bud. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Priser til undring
- I GK Ventilationsgruppen undrer vi os ofte over den konkurrence og de priser, vi møder fra forsyningsselskabet Tre-For, skriver administrerende direktør Jørgen Larsen for GK Ventilationsgruppen A/S i en kronik på DS Håndværk & Industris hjemmeside.

I samme kronik skriver Jørgen Larsen:
- Da jeg ikke kan gennemskue, hvordan pengestrømmen i TRE-FOR-koncernen foregår, skal jeg naturligvis ikke påstå, at der foregår noget utilsigtet. Derfor er mit helt generelle spørgsmål: Skal de store forsyningsselskaber konkurrere i det private marked? Hvis de skal det bør det naturligvis ske på normale markedsvilkår.

Og Jørgen Larsen er ikke alene. Lars Bode fra DS Håndværk & Industri har taget initiativ til at det offentlige tilsyn fra f.eks. Energistyrelsen, Energitilsynet og Konkurrencestyrelsen undersøger om konkurrencen er tilstrækkelig og effektiv.

Heller ikke Lars Bode vil påstå, at Tre-For bedriver ulovligheder.

Tre-For byder undersøgelsen velkommen
Hos Tre-For understreger adm. Direktør Knud Steen Larsen, at man overholder lovgivningen til punkt og prikke.

Han forklarer, at grunden til, at Tre-For ofte er billigere end konkurrenterne er, at man byder på flere opgaver samtidig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08