23948sdkhjf

Danmark stærkt repræsenteret i vindmølleindustriens udstillingsvindue

950 udstillere står klar, når vindmølleindustriens udstillingsvindue og markedsplads inviterer inden for på Husum Wind Energy. Danske virksomheder er stærkt repræsenterede.
Fra 21. til 25. september 2010 i Husum i Tyskland ventes 30.000 vindentusiaster fra 70 nationer at få et solidt indblik i, hvad der sker på den globale vindenergi-scene.

Messen Husum Wind Energy har allerede tiltrukket 950 udstillere, og efter at messen i slutningen af juni åbnede for sit online-ticket-system er der udstedt billetter til vindenergi-aktører fra alle fire verdenshjørner.

Rekord på rekord
Husum Wind Energy ventes at slå en række rekorder, når dørene åbnes for offentligheden den 21. september.

I 2003 havde messen 460 udstillere, et tal, der er mere end fordoblet, og i år vil man finde 950 udstillere i messehallerne. Derudover venter messen, at slå besøgsrekorden fra 2008, hvor 24.639 aktører tog til Husum for at se på vindenergi. I år forventes 30.000 besøgende at gå gennem tælleapparaterne.

Danish Wind Energy Group, der deltager på messen med en dansk fællesstand, indtager også en plads på rekordlisten. Den danske fællesstand er med sine 716 m2 den største stand på messen og kan i år fremvise rekordmange udstillere med det rødbedefarvede pas i baglommen.

Den danske fællesstand tæller 43 danske virksomheder mod 34 i 2008 og 26 i 2007.

Dansk fællesstand for 4. gang
Danish Wind Energy Group deltager for 4. gang på Husum med den danske fællesstand, der er blevet noget af et tilløbsstykke.

- Vi har 43 udstillere med, og til trods for en noget større stand end i 2008, har vi grundet manglende plads desværre måtte sige nej til ca. 10 danske virksomheder, der havde ønske om at deltage. Det sker ikke næste gang. Vi har reserveret rigeligt plads til den danske fællesstand i 2012, fortæller Rikke Berg fra Danish Wind Energy Group til Energy Supply.

Hun understreger, at det er vigtigt at deltage på Husum for at styrke den internationale profilering af de danske underleverandører og give et billede af det enorme videnpotentiale, der er i den danske vindenergisektor.

Derfor repræsenterer de 43 udstillere på den danske fællesstand også den danske vindsektor bredt lige fra små komponenter og systemleverancer til rådgivning over udvikling til logistikopgaver.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093