23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AH Industries A/S
Arne Hougaard Mikkelsen er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Ole Jørgensen, adm. direktør i Rm Group Holding A/S.

AH Industries er leverandør til vindmølle-, marine- og off shore-branchen globalt.

Eksportrådet
Vibeke Rovsing Lauritzen har sat sig i stolen som chef for Eksportrådet i Udenrigsministeriet.

Vibeke Rovsing Lauritzen skal som chef for Eksportrådet være daglig leder af Udenrigsministeriets kommercielle arbejde inden for eksportfremme, investeringsfremme, handelspolitik og kommerciel innovation.

Job2Sea.com
Jakob le Fevre, 38 år, er tiltrådt som General Manager for Job2sea.com. Hans opgave er at videreudvikle firmaet til en markedsledende position globalt indenfor maritime jobportaler.

LORC
Adm. direktør Jens Risvig Pedersen, Skykon, er valgt ind i bestyrelsen i LORC.

Niras A/S
Kresten Kloch er ansat som ny CFO med ansvar for regnskab, økonomi, controlling og IT. Kresten Kloch kommer fra Lisberg Executive Search, hvor han var partner.

Niras er en af Danmarks største rådgivervirksomheder med aktiviteter inden for byggeri, anlæg, forsyning, miljø, energi, industri, informatik, infrastruktur, analyse og strategi, planlægning, udviklingsbistand.

Nordex A/S
Stifteren af vindmølleproducenten Nordex, Carsten Pedersen, bliver nyt bestyrelsesmedlem for selskabet, hvor han tidligere var chef for salgsafdelingen.

Han afløser bestyrelsesmedlem Kai Brandes, der udtræder af bestyrelsen, fordi det selskab han repræsenterer, har solgt sin aktiepost.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094