23948sdkhjf

Dong leverer strøm til 4.000 britiske forbrugssteder

Dong Energy har netop sikret sig sin hidtil største kontrakt på det britiske erhvervskundemarked.

Kunden er Welsh Water og med selskabets mere end 4.000 forbrugssteder er der derfor tale om den største multisite-kunde i Dong Energys historie.

Med aftalen fordobles antallet af forbrugssites, det være sig kontorbygninger, fabriksbygninger eller lignende, som selskabet leverer strøm til i Storbritannien.

Præcis hvor meget strøm Dong Energy skal levere til Welsh Water oplyses ikke. 

Fra dør til dør
Welsh WAter forlod sin nuværende leverandør til fordel for Dong Energy, og det må siges at være lidt af en bedrift.

- Der kæmpes fra dør til dør om de store erhvervskunder i Storbritannien, og at vi vinder en så markant kunde, er et klart vidnesbyrd om, at vi mener det alvorligt, siger Mikkel Sjølin Kiil, Vice President og ansvarlig for Dong Energy’s erhvervskundeaktiviteter i Nordeuropa.

Han tilføjer, at den nye kunde passer som fod i hose med strategien for Dong Energys ekspansion, ikke alene blandt erhvervskunderne i Storbritannien, men også i Tyskland og Danmark.

Transformation
At Dong Energy gradvist transformerer sin rolle på det britiske marked fra alene at være producent ses også på andre nye aftaler.

Således har selskabet vundet den langsigtede elkøbsaftale fra tre kommende landbaserede vindmølleparker, der opføres af energi- og ejendomsudviklingsselskabet Banks Group.

Og i marts blev der indgået en aftale med Ashford Power Ltd, hvis gasdrevne turbiner nu kan aktiveres og stoppes fra Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156