23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Better Place
Morten Leth er indtrådt som CEO, adm. direktør, i den danske del af det internationale elbilprojekt Better Place, indtil et rekrutteringsfirma har fundet en ny leder for det højtprofilerede projekt.

Danfoss Redan A/S
Aleksander Zalaznik, Slovenien, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Anton Koller, Østrig.

Danfoss Redan A/S er et danskejet firma, som siden starten i 1971 har specialiseret sig i produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme.

Eksportrådet, Danmarks Ambassade i Stockholm
Sten Lillienau er tiltrådt som commercial advisor Energi & Miljø ved Eksportrådet, Danmarks Ambassade i Stockholm, hvor han skal servicere danske virksomheder med Eksportrådets vifte af ydelser: markedsanalyser, partnersøgninger, eksportstrategier, besøgsprogrammer etc.

KRAFT
Bestyrelsen bag prestigeprojektet KRAFT har ansat Peter Sand som ny direktør. Peter Sand tiltræder sin nye stilling 1. oktober 2010.

KRAFT er et storstilet projekt, der skal ende ud i en ny, stor oplevelsespark i Ringkøbing med naturkræfterne som omdrejningspunkt.

I/S Kraftvarmeværk Thisted
Ulf Nyborg bliver den nye driftsleder for I/S Kraftvarmeværk Thisted.

Ulf Nyborg er uddannet maskinmester, og tiltræder stillingen 1. september efter knap 10 år som afdelingsleder i Thisted Vand.

nkt cables a/s
Gisbert Kurt Gustav Zimmer, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen. Paulus Quirinus Gerardus Langelaan, Holland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Verdo
Energiselskabet Verdo har ansat to nye medarbejdere i Verdo Energirådgivning: Jess Rowedder, 51 år, er startet som produktspecialist og bliver ansvarlig for kundeportefølje samt produktudvikling. Desuden er Hans Henrik Jensen, 42 år, tiltrådt i en stilling som teknisk sælger og får ansvar for at gennemføre opsøgende og vedligeholdende salg af grøn teknologi.

Vium Smede- og Maskinværksted A/S
Henrik Jeppesen, 37 år, er ny direktør for den familieejede virksomhed Vium Smede- og Maskinværksted A/S med 45 medarbejdere på Kjellerup-egenen. Han afløser Thorkild Munk, der døde for nylig.

Selskabet har en stor produktion af specialmaskiner til bl.a. miljø- og energisektoren. Virksomheden ejes fortsat stifteren Villy Jensens familie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095