23948sdkhjf

Afstemningsprocedure om flisværk var efter bogen

Den omdiskuterede afstemningsprocedure på den ekstraordinære generalforsamling om et nyt flisværk hos Hedensted Fjernvarme blev gennemført korrekt, lyder det fra advokat.
I sidste uge stemte medlemmerne af Hedensted Fjernvarme nej til et nyt flisværk. Samtidig kom det til tumultagtige scener og beskyldninger om snyd med afstemningen, hvilket medførte at bestyrelsen trådte tilbage. Det oplyser Horsens Folkeblad.

Nu viser det sig, at afstemningsproceduren foregik helt efter bogen.

- Der blev ikke begået fejl under afstemningen ved Hedensted Fjernvarmes ekstraordinære generalforsamling forleden, sådan lyder det fra advokat Kr. Mikél Jensen, der har undersøgt spørgsmålet.

Ny afstemning trods godkendt procedure
Bestyrelsen med formand Inge Lise Christoffersen i spidsen holdt i mandags møde om afholdelse af en ny ekstraordinær generalforsamling, hvor man endnu engang skal tage stilling til det flisbaserede værk til 71 mio. kr.

Dermed bliver det til en ny mulighed for at stemme ja eller nej til det omdiskuterede flisværk, til trods for at formalia var i orden ved den første afstemning, skriver Vejle Amts Folkeblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063