23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dong Energy
Rune Bro Róin, 37 år, er udnævnt til senior vice president i DONG Energy, hvor han skal lede Dong’s nye samlede Corporate Finance. Desuden er Jakob Bøss, 34 år, udnævnt til vice president, Group Executive Support. Han er hidtidig kommunikationschef i koncernen.

Energi- og Bygningsrådgivning A/S
BOLIUS Boligejernes Videnscenter A/S og NRGi Rådgivning A/S har stiftet Energi- og Bygningsrådgivning A/S med Finn Bartholdy, Henrik Ulf Christensen, Ulrik Heilmann, Gert Poulsen, Jesper Rasmussen og Anders Jaan Valler i ledelsen.

Risø DTU
Lars Martiny (42) er tiltrådt som Risøs nye vicedirektør. Lars Martiny har siden 2008 været afdelingschef i Afdelingen for Strålingsforskning på Risø DTU.

Schneider Electric Danmark A/S
Peter Haarup, 46 år, er udnævnt til forretningsudviklingsdirektør i Schneider Electric Danmark med ansvar for forretningsudvikling og product marketing. Han kommer fra en lignende stilling i Nordic Baltic-regionen i Schneider Electric.

Martin Lykke Jensen er pr. 01. juni 2010 tiltrådt som ny Projektchef for Energy Solutions i Schneider Electric, som arbejder med optimering af større bygningsmasser, finansieret af garanterede energibesparelser.

Anne Wiboe Holm er pr. 19. juli 2010 tiltrådt som Projekt- og Entrepriseleder for Energy Solutions i Schneider Electric. Anne har 12 års erfaring med sig som entrepriseleder hos NCC Danmark, og er oprindelig uddannet bygningskonstruktør.

Skykon A/S
Jens Risvig Pedersen,er tiltrådt som ny administrerende direktør for Skykon. Han er i forvejen bestyrelsesmedlem og aktionær i virksomheden, og han var tidligere administrerende direktør for Welcon, der i dag hedder Skykon Give.

Johnny Hauggaard Skov er tiltrådt som ny VP for Skykon Tower Solutions, mens Niels Brix er udnævnt til VP for Skykons kommercielle aktiviteter herunder salg, marketing, eksterne relationer og virksomhedsudvikling.

Statoil
Reno Øhlenschlæger, 39 år, er udnævnt til direktør for Transportation Fuel i Statoil. Desuden er Tom Graven-Lauritzen, 46 år, udnævnt til CEO for Statoil Energy & Retail Litauen, og Torben Christensen, 35 år, er ansat som advokat i Statoil Energy & Retail.

Østkraft Forsyning A/S
Ole Schou Mortensen, adm. direktør i Østkraft Holding A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Poul Sonne-Pedersen er udtrådt af bestyrelsen.

Østkraft-koncernen er Region Bornholms energi- og energiserviceleverandør og består af selskaberne Østkraft Holding A/S, Østkraft Net A/S, Østkraft Produktion A/S, Østkraft Forsyning A/S og Østkraft EnergiService A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14