23948sdkhjf

SCF Technologies fastholder forventninger

Forventningerne til hele 2010 er i det væsentlige uændrede, forudsat at selskabet får tilført den nødvendige kapital. Derfor ønsker bestyrelsen nu en kapitaludvidelse.
Resultat og fremdrift for SCF er i 1. halvår 2010 som forventet.

De økonomiske forventninger til 2010 er i det væsentlige uændrede, oplyser SCF.

Bestyrelsen vil indkalde til ekstraordinær generalforsamling for at få bemyndigelse til kapitaludvidelse.

Stor besøgsaktivitet
SCF fik i juni måned 2010 tilsagn om DKK 40 mio. i støtte til opbygning af et CatLiq demonstrationsanlæg fra EUDP betinget af, at der etableres et partnerskab til realisering af anlægget. Demonstrationsanlægget er en væsentlig milepæl i den videre kommercialisering af teknologien.

Der er positiv dialog med en række potentielle partnere om deltagelse i demonstrationsprojektet.
Partnerskabet forventes indgået således, at opførelsen af anlægget kan påbegyndes allerede i år. Energiselskabet Vattenfall har tilbudt at være vært for anlægget.

SCF har i løbet af første halvår fortsat markedsvurderingen af teknologien ved samtaler med potentielle partnere og kunder. Der har således i første halvår været stor besøgsaktivitet
på pilotanlægget i Herlev med besøgende fra Europa, Nordamerika og Asien. Det forventes, at disse aktiviteter inden for de kommende 12 måneder vil føre til konkrete partnerskaber eller projektmuligheder.

Vil gennemføre en kapitalforhøjelse
Resultat og fremdrift i Photocat A/S, et associeret selskab til SCF, er i 1. halvår 2010 bedre end forventet.

Selskabet skal have tilført kapital senest i løbet af oktober måned 2010 for at kunne fortsætte sine aktiviteter og gennemføre sine planer. Bestyrelsen vil derfor indkalde til en ekstraordinær generalforsamling for at opnå bemyndigelse til at gennemføre en kapitalforhøjelse med fortegningsret for de nuværende aktionærer. Generalforsamlingen vil blive afholdt den 14. september 2010.

Økonomi som forventet
Økonomien i perioden 1. januar – 30. juni 2010 blev i det væsentlige som forventet.
Der er ikke realiseret nogen omsætning, resultatet (EBITDA) var DKK (6,2) mio., mens likviditeten pr. 30. juni 2010 var DKK 6,1 mio.

Forventningerne til hele 2010 er i det væsentlige uændrede, forudsat at selskabet får tilført den nødvendige kapital. Der forventes ingen omsætning og et resultat (EBITDA) på DKK (15)-(17) mio., mod tidligere DKK (20) mio.

Netto-likviditetsforbruget gennem 2010 forventes fortsat at være DKK 25-30 mio., inklusive SCFs bidrag til etablering af det ovenfor nævnte demonstrationsanlæg i form af medarbejderressourcer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094