23948sdkhjf

Dansk bølgeenergiekspert indgår samarbejde med Swell Fuel

Per Resen Steenstrup, tidligere medstifter af Wave Star Energy, er på banen igen med et nyt bølgekraftprojekt. Denne gang sker det i samarbejde med amerikanske Swell Fuel.
Tidligere medstifter af Wave Star Energy Per Resen Steenstrup har netop indledt et nyt samarbejde om bølgekraft. Denne gang er det med den amerikanske virksomhed Swell Fuel, oplyser Bølgekraftforeningen.

Per Resen Steenstrup, der i dag står bag virksomheden Resen Energy, købte tilbage i 2003 patentet til Wave Star af brødrene Hansen fra Esbjerg og stiftede kort derefter Wave Star Energy sammen med Jørgen Mads Clausen. Et samarbejde, der ophørte i januar i år, da Wave Star Energy indgav konkursbegæring mod sig selv.

Samarbejdet med Swell Fuel
Stifter af Swell Fuel Chris Olson og Per Resen Steenstrup slog allerede tilbage i maj pjalterne sammen for at styrke Swell Fuels aktiviteter inden for bølgekraftteknologi på det internationale marked, blandt andet med etableringen af et selskab i USA og et i Europa.

Chris Olson har siden 2005 været optaget af at producere billig strøm fra verdenshavene og har udviklet 64 forskellige aggregater til fremme af bølgekraftteknologien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173