23948sdkhjf

Energy Supply holder ferielukket

Energy Supply holder lukket i industriferien, men i følge en afstemning på Energy Supply er tendensen med at lukke ned i industriferien ved at gå af mode.
Redaktionen på Energy Supply er lukket i ugerne 28-29-30-31 og er først tilbage med nyheder igen mandag den 9. august 2010.

Men at der holdes lukket i industriferien er ikke længere en selvfølge - i hver tilfælde ikke i energisektoren. Energy Supplys uvidenskabelige afstemning i de senste par uger afslører nemlig, at industriferie-begrebet ,som vi kender det, er ved at være en saga blot.

Lukker ikke længere i juli
Engang var det ganske sikkert, at danske industrivirksomheder lukkede ned i tre uger i juli måned, men sådan er det ikke mere. I hvert tilfælde viser Energy Supplys afstemning, at rigtig mange virksomheder kører løs og producerer sommeren igennem.

Blandt de mange læsere, der har afgivet deres stemme i afstemningen, erklærer 72 %, at deres virksomhed ikke lukker i industriferien. 9 % holder fast i de traditionelle tre uger, mens 17 % holder industriferie i mindre end tre uger. En mindre andel på 2 % lukker i mere end 3 uger.

Tendensen den samme
Det er ikke kun i energisektoren, man producerer løs i juli måned. Også i andre brancher er lukning i industriferien ved at gå af mode.

I byggebranchen svarer 64 %, at man arbejder videre trods sol og sommer, og det samme gør sig gældende for metal- og elektronikindustrien, hvor henholdsvis 55 % og 53 % svarer, at man ikke lukker ned for sommeren.

Kun i træ- og møbelindustrien holder man fast i traditionerne og lukker vanen tro ned i juli måned. Kun 36 % svarede nej på spørgsmålet om man lukker ned i industriferien, mens 35% svarede at en sommerferie-lukning står for døren.

Mere end 1.600 deltog i afstemningen på portalerne.

Energy Supply går mod strømmen
Hos Energy Supply går man mod strømmen i sektoren og udsender sidste nyhedsbrev før sommerferien fredag den 9. juli 2010, for først at være tilbage igen med nyhedsbrevet mandag den 9. august.

Du er dog altid velkommen til at sende brancherelevante nyheder til redaktionen bag Energy Supply på redaktionen@energy-supply.dk .

God sommer!

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125