23948sdkhjf

Xergi planlægger større biogasprojekter i Tyrkiet

Xergi har indgået en samarbejdsaftale med det tyrkiske rådgivende ingeniør- og entreprenørselskab, GEO. Målet er at udvikle og etablere større biogasprojekter.
Aftalen passer fint ind i Xergis internationaliseringsstrategi om at udvide biogasmarkedet ved at indgå licensaftaler med lokale partnere.

Mulighed for at blive markedsførende
Hensigten med samarbejdet er, at GEO skal udvikle og etablere større biogasprojekter på det tyrkiske marked baseret på Xergis avancerede teknologi og knowhow på biogasområdet.

Xergis administrerende direktør, Jørgen Ballermann, udtaler:

- Vi glæder os meget til dette nye samarbejde og muligheden for at støtte GEO i at blive markedsførende på det tyrkiske marked. Vi har fuld tillid til, at vi i GEO har fundet en pålidelig og meget kompetent partner, som tillige har et grundigt kendskab til det tyrkiske energimarked.

Skaber værdi
- Vi er meget spændte på dette nye forretningsområde. Vi mener, timingen er helt rigtig, og flere projekter er allerede langt i planlægningsfasen. Ved at indgå et partnerskab med Xergi har vi nu mulighed for at tilbyde det tyrkiske marked teknologi i verdensklasse. Med den danske teknologi og GEO’s mangeårige erfaring som leverandør af energianlæg i Tyrkiet, føler vi, at vi virkelig vil kunne skabe værdi for vores biogaskunder, siger GEO’s administrende direktør, Fatih Ertekin.

GEO har, i lighed med Xergi, mange års erfaring med levering af nøglefærdige energianlæg, og selskabet er kendt som en innovativ og kreativ ingeniør- og entreprenørvirksomhed. Deres strategi de seneste år har været at øge fokus på vedvarende energi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093