23948sdkhjf

Cirkel Energi får typegodkendt husstandsmølle

Importvirksomheden Cirkel Energi har netop fået typegodkendt husstandsvindmøllen ISKRA R9000. En demo-model af udgaven er netop indviet som den første af sin slags i Skandinavien.
Hos Cirkel Energi satser man på husstandsvindmøller, og virksomheden har netop fået typegodkendt sin 5KW-mølle fra Evance Winds. Samtidig har man med et åbent hus arrangement indviet den første ISKRA R9000 5KW-mølle fra Evance Wind i Skandinavien.

Evance Winds mølle godkendt i DK
Husstandsvindmøllen ISKRA R9000 fra Evance Wind har nu gennemført alle de obligatoriske tests i forbindelse med opnåelse af dansk typegodkendelse.

Alle tests er bestået med glans, og møllen er hermed typegodkendt.

Møllen fra Evance har en kapacitet på 5 KW og har en maksimum navhøjde på 18 meter.

350 besøgende til indvielse
Salgschef hos Cirkel Energi Kim Bilskov er også den lykkelige ejer af den nye typegodkendte husstandsmølle. I weekenden havde han inviteret til Åbent Hus hjemme hos sig selv. Her kunne interesserede se en demonstration af møllen.

- Der kom mindst 350 besøgende, primært fra Region Nordjylland samt nogle mølleinteresserede fra Viborg Kommune. Det var helt vildt, og der var derfor virkelig tryk på hele dagen lige fra start til slut, fortæller Kim Bilskov til Nordjyske.dk.

Arrangementet i weekenden resulterede dog ikke i nogen konkrete ordrer for importvirksomheden, men i følge Kim Bilskov var det heller ikke formålet.

- Vores husstandsmøller er jo heller ikke regulære hyldevarer, så vores primære opgave i første omgang er at rådgive interesserede købere, understreger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079