23948sdkhjf

Flonidan starter produktion i England

Forventningerne til regnskabsåret 2017 opjusteres.

En stærkt stigende efterspørgsel på gasmålere i England fik tidligere på året gasmålerproducenten Flonidan til at åbne kontor i Lothbury House i Cambridge.

Dengang lød det at produktionen af målerne fortsat ville foregå hos Flonidans leverandører i udlandet, men det har vist sig, at man ikke har kunnet følge med den britiske efterspørgsel.

Derfor starter Flonidan nu produktion på britisk jord.

- Vores kunder har behov for gasmålere lige nu, og selvom vi forventer at fordoble produktions-kapaciteten hos vores nuværende leverandør, så har vi fortsat behov for større produktion, udtaler COO Anders Hornshøj og fortsætter:

- Derfor er vi også rigtig glade for, at kunne informere vores engelske kunder om, at vi har indgået samarbejde med George Wilson Industries (GWI), som har produktion i Coventry.

GWI er ejet af Apator Metrix og har mange års viden og erfaring med produktion af bælggasmålere og gastrykregulatorer. Produktionen efterlever samme skærpede krav til kvalitet, informations-sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, som Flonidan og de engelske kunder vil få præcis samme produkt fra Coventry, som fra Flonidans andre produktionssteder.

Første sending er skibet afsted
Tidligere på året fortalte COO Morten Lang, at man hver uge sendte 20.000 målere afsted til England og Holland.

- Vi leverer alt, hvad vi kan lige nu. Udfordringen er at få opjusteret produktionen tilstrækkeligt. Vi satser på, at kunne fordoble den månedlige produktionskapacitet inden udgangen af 2017, sagde Morten Lang dengang.

Det mål ser da ud til næsten at være nået.

- Produktionen i England har kørt i et godt stykke tid og første forsendelse af G4-gasmålere er allerede sendt af sted. Forventningen er, at nå et månedligt output på + 40.000 gasmålere ud af Coventry-fabrikken allerede i år, oplyser Flonidan i en meddelelse.

På baggrund af den den store efterspørgsel fra det engelske marked har Flonidan opjusteret sine forventninger til regnskabsåret 2016/2017 og budgetterer derfor med signifikant vækst i både omsætning og resultat.

Flonidans bruttofortjeneste landede for regnskabsåret 2015 på 27,6 mio. kr. med et resultat på -4,2 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078