23948sdkhjf

Kommunen slukker for lyset

Som et led i sin energisatsning har Ringkøbing-Skjern Kommune besluttet at slukke al gadelys i kommunen fra 31. maj til og med 8. august.
Sommernætterne i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver en smule mørkere, og det bliver fremover nemmere at se stjernerne.

Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at slukke al gadelys i kommunen i perioden fra 31. maj til 8. august, og det er en beslutning, som formand for Teknik- og Miljøudvalget, Ole Kamp, er tilfreds med.

- Det er et af de steder, vi kan sætte ind, uden at det går ud over nogen, og som samtidig er i overensstemmelse med vores energisatsning, siger Ole Kamp.

Besparelsen skal betale nye energirigtige lamper
Gadelyset slukkes som led i en beslutning om at spare 2,3 millioner kroner på kommunens vejbelysning i forhold til budgettet for 2009. For at opnå besparelsen har Teknik- og Miljøudvalget også besluttet at udvide den nuværende slukning af vejbelysningen i tidsrummet fra klokken 01.00 til 05.00 med en time, så gadelyset den resterende del af året slukkes fra midnat.

- Beslutningen skal være med til at finansiere en udskiftning til mere moderne og energirigtige lamper og teknik, så vi på sigt kan nøjes med at natdæmpe i stedet for at slukke helt, siger Ole Kamp.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081