23948sdkhjf

Anders Eldrup indtræder i DTU’s bestyrelse

DTU’s repræsentantskab udpegede på sit møde den 31. maj 2010 adm. direktør for Dong Energy Anders Eldrup som nyt medlem af DTU’s bestyrelse.
Anders Eldrup (f. 1948) er administrerende direktør for Dong Energy (siden 2001).

Anders Eldrup er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har, indtil han kom til Dong Energy, haft en lang karriere i Finansministeriet, senest som departementschef gennem ti år. Anders Eldrup er endvidere bestyrelsesformand for Copenhagen Cleantech Cluster samt bestyrelsesmedlem i fonden Lindoe Offshore Renewables Center, Center for Formidling af Naturvidenskab og Moderne Teknologi (fond), Terma A/S samt Rockwool Fonden.

I anledning af udpegningen udtaler DTU’s bestyrelsesformand Sten Scheibye:

- Jeg er meget glad for, at Anders Eldrup har accepteret at indtræde i DTU’s bestyrelse. Med hans store kendskab til ”det statslige maskinrum” og indsigt i topledelsens udfordringer i en stor ingeniørtung virksomhed vil han kunne yde et stort bidrag til bestyrelsens arbejde for en fortsat positiv udvikling af DTU.

Anders Eldrup er udpeget for en periode på fire år og indtræder i stedet for Erik Bisgaard Madsen, der i forbindelse med jobskifte forlod bestyrelsen pr. 31. marts 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143