23948sdkhjf

Vestforsyning har fundet sin nye CEO

Jørgen Udby bliver dog på posten lidt længere end først antaget.

Vestforsynings bestyrelse har ansat 47-årige Jørn Zielke som ny adm. direktør for Vestforsyning.

Vestforsynings bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen glæder sig til samarbejdet med den nye direktør.

- Ansættelsesudvalget lagde stor vægt på Jørn Zielkes interesse for at videreføre Vestforsynings udviklingsaktiviteter. Vi har tradition for at være i front på brint, biogas og bioethanol, og vi ønsker at blive ved med at være innovative, siger Nils Ulrik Nielsen.

Udramatisk udskiftning
Jørn Zielke glæder sig til at møde medarbejdere og kunder. Han forventer en helt udramatisk udskiftning på direktørkontoret.

- Vestforsyning er en veldrevet virksomhed målt på alle parametre, så man skal ikke forvente eller frygte en stor revolution. Jeg er selv rundet af den vestjyske muld, så jeg har tænkt mig at stikke en finger i jorden, møde medarbejdere og kunder og danne mit eget indtryk stille og roligt, inden jeg vil komme med nogen udmeldinger om forretningen, siger Jørn Zielke.

Jørn Zielke tiltræder 1. september 2017, når han bliver løst fra kontrakten for sit nuværende job som viceadm. direktør for Falcks datterselskab Falck Inc. i USA

Lægger låg på bredbånd
Foruden lederstillinger i Falck-koncernen har Jørn Zielke tidligere været ansat i forsyningsbranchen, blandt andet med ansvar for infrastruktur og fiberbredbånd. Han vil dog gerne lægge låg på eventuelle spekulationer om, hvor vidt Vestforsyning nu også skal til at udbyde bredbånd.

- Jeg har kun godt at sige om fiberbredbånd, men det ligger ikke i kortene, at Vestforsyning skal gå ind på dette forretningsområde, siger Jørn Zielke.

Der bliver også rigeligt andet at se til for den nye direktør. Efter sommerferien begynder Vestforsyning opførelsen af seks store Vestas-vindmøller, og hen over de kommende par år skal selskabet gennemføre et omfattende klimasikringsprojekt, der skal mindske skaderne i Holstebro by, når Storå bliver oversvømmet.

Jørgen Udby bliver på posten
Jørn Zielke afløser den nuværende adm. direktør Jørgen Udby, som ønsker at gå på pension.

Vestforsyning har tidligere meddelt, at den Jørgen Udby fratræder 1. juni.

Han har dog forlænget sin ansættelsesaftale og bliver dermed på posten, indtil afløseren tiltræder.

Derefter vil Jørgen Udby fortsætte arbejdet for at etablere et 2G-bioethanolanlæg ved Maabjerg Energy Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.813