23948sdkhjf

15 elselskaber bag selskabet Waoo

Waoo! er det nye navn på alliancen af 15 elselskabers bredbåndsaktiviteter, som hidtil har gået under betegnelsen Company X.
De femten elselskaber bag Waoo, undtagen to, markedsfører i dag internet- og tv-produkter gennem Profiber og Smile Content.

Sammenlægningen af de 15 selskabers aktiviteter inden for tv, internet og telefoni blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling d. 26. februar. Nu har man altså lanceret navnet på det nye selskab, Waoo.

- I dag lancerer vi vores ny navn. Datoen for den operationelle fusionering i Waoo! af aktiviteterne i Profiber og Smile Content, samt i de øvrige netværk, ligger endnu ikke fast, men det vil ske inden udgange af 2010 og senest samtidig med lanceringen af vores første fælles løsninger. Indtil da vil vores kunder stadig opleve Waoo! repræsenteret ved Profiber og Smile Content, siger adm. direktør Anders Christjansen i en pressemeddelelse.

De 15 elselskaber er.....
De 15 selskaber bag Waoo! er: Sydfyns El, EnergiMidt, Tre-For, NEF-Fonden, SydEnergi, SEAS-NVE, Østjysk Energi, Verdo, NRGi, Energi Fyn, HEF Bredbånd, Galten Elværk, Bredbånd Nord (ejet af Elforsyningen Nordvendsyssel, Elforsyningen Sydvendsyssel og Nyfors).

Profiber og Smile Content omfatter alle selskabernes fibernetværk, undtagen Sydfyns Intranet og NEF-Fonden (Nordøstfyn).

I sidste uge kunne man her på Energy Suppy læse om en nordjysk professors kritik af elselskabernes fibernetsatsning i artiklen Kritik af elselskaber for sats på fibernet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095