23948sdkhjf

Howden ansætter igen

Howden afsluttede - trods fyringer - 2009 med manér og overskud. 2010 bliver endnu bedre, lyder det fra direktøren, der nu ansætter igen.
Næstved-virksomheden Howden, der producerer ventilatorer hovedsageligt til kraftværker, kan se tilbage på et 2009 med fyringer og overskud og frem mod et 2010-resultat, der allerede nu viser gode takter, skriver Sjællandske Medier.

2009 afsluttede med million-overskud
Et overskud på 64 mio. kr. blev det til i 2009, og direktør Allan Kristensen tør godt allerede nu love, at 2010 ikke bliver dårligere.

- Vi er naturligvis stolte over at vise et så flot resultat. Det er unikt i vores branche med en overskudgrad på 12 procent, siger Allan Kristensen.

Søger ingeniører for at bevare forspringet
Sidste år gennemførte Howden en større fyringsrunde, hvor man måtte lade 26 medarbejdere gå. I dag er der 122 ansatte, og lige nu leder man med lys og lygte efter tre-fire kvalificerede ingeniører til projektledelse og udvikling.

- Vi ønsker at bevare vores teknologiske forspring, og det kræver dygtige medarbejdere. Men de kan være svære at finde, siger Howden-direktøren.

Ny stor ordre til Indien
Allan Kristensen har netop underskrevet en aftale om levering af i alt 12 store ventilatorer til Indien.

En aftale, der sikrer arbejdspladser i Næstved, lyder det afslutningsvis fra direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079