23948sdkhjf

SCF Technologies fastholder forventninger til 2010 efter 1. kvartal

Efter 1. kvartal af 2010 melder SCF Technologies om et tilfredsstillende aktiivtetsniveau på energiområdet og om uændrede forventninger til 2010.
SCF Technologies' aktiviteter inden for energiområdet udvikler sig tilfredsstillende og som planlagt og de økonomiske forventninger til 2010 er uændrede.

- Der forventes et resultat (EBITDA) på (20) mio. kr. og et likviditetsforbrug, netto, på 25-30 mio. kr. for 2010, skriver selskabet i en meddelelse.

Økonomisk udvikling og finansiering i 1. kvartal
  • Økonomien i perioden 1. januar - 31. marts 2010 blev som forventet. Der er ikke realiseret omsætning, mens resultatet (EBITDA) var (2,5) mio. kr. (1Q/2009: (3,3)mio. kr.) Likviditeten pr. 31. marts på 11,8 mio. kr. svarer til det forventede.
  • Forventningerne til hele 2010 er i det væsentlige uændrede, forudsat at selskabets kapitalsituation løses. Der forventes således ingen omsætning af betydning og et resultat (EBITDA) på (20) mio. kr. baseret på et forventet netto-likviditetsforbrug gennem 2010 på 25-30 mio. kr.
  • Selskabets aktiviteter til tilførsel af finansiering fortsætter. Der er ikke indgået konkrete aftaler, men det er fortsat ledelsens forventning, at den nødvendige kapital vil blive rejst.
Aktiviteter i løbet af 1. kvartal
Design- og feasibility projektet, som SCF gennemfører i samarbejde med Vattenfall og Aalborg Universitet og med støtte fra EUDP, forløber som planlagt. Projektet bidrager til designet af et Catliq®-demonstrationsanlæg, som planlægges placeret på Nordjyllandsværket.

Parterne har i 1. kvartal 2010 søgt EUDP om støtte til finansiering af opførelsen af demonstrationsanlægget. Vattenfall har i den forbindelse afgivet hensigtserklæring omkring finansiering af anlægget forudsat visse betingelser herunder støtte fra EUDP. I givet fald vil opførelsen kunne påbegyndes efter sommeren 2010.

I januar i år indgik SCF, som meddelt til NASDAQ OMX, en foreløbig samarbejdsaftale med den italienske virksomhed CO-VER Industrial s.r.l. om introduktion af CatLiq®-teknologien på det italienske marked. Aktiviteterne er i første omgang rettet mod at etablere et mindre anlæg, og samarbejdet fungerer tilfredsstillende.

Beregninger viser, at SCFs CatLiq®-teknologi er mere effektivt til bortskaffelse af slam end traditionel afbrænding. Det giver gode muligheder for SCF i dette segment.










Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094