23948sdkhjf

Aars Fjernvarme tilbyder energi-bonus

Aars Fjernvarmeforsyning har valgt at indføre en energi-bonus for investering i energibesparende tiltag i lokalområdet.
- Regeringen og Folketinget har vedtaget at skærpe kravene til dansk energiforsyning for at reducere CO2-udslippet, fortæller direktør Jan Clement, Aars Fjernvarmeforsyning til Nordjyske.dk og fortsætter:

- For vort vedkommende kræves, at vi skal reducere energiforbruget med 1600 MWh om året. Det svarer cirka til energiforbruget i 100 huse.

Derfor har Aars Fjernvarme valgt at indføre en såkaldt energibonus til forbrugerne for at skabe et incitament til at investere i eksempelvis en ny varmtvandsbeholder, termostatventiler, isolering eller ved konvertering fra olie, naturgas eller elvarme til fjernvarme eller varmepumper.

Fra 200 til 5000 kr. i bonus
- Tilskuddet varierer fra 200 kr. til 5000 kr. For at sikre, at det drejer sig om reelle energibesparelser udført håndværksmæssigt korrekt udbetales energi-bonussen til håndværkerfirmaet, som så kan tage højde for beløbet i sit tilbud til kunden, siger Aars Fjernvarmeforsynings formand, Svend Andersen til avisen.

Svend Andersen understreger dog over for avisen, at energi-tilskuddet er et engangsbeløb og skal ses som en slags starthjælp.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079