23948sdkhjf

Afgørelsen om Anholt Havmøllepark trækker ud

Selvom der kun indløb ét bud på havmølleparken, så har Energistyrelsen ikke overholdt den vejledende tidsfrist for offentliggørelse af vinderen.
Den 7. april 2010 udløb fristen for at afgive bud på Anholt Havmøllepark. Herefter skulle Energistyrelsen frem til den 19. april 2010 afgøre hvilket selskab, der løb med optionen til at opføre den 400 MW store park.

Og selvom der kun indløb ét bud på parken fra Dong Energy, har Energistyrelsen ikke kunnet overholde tidsfristen, skriver TV2 Finans.

Ikke en endelig deadline
Hos Energistyrelsen understreger man nu, at datoen den 19. april ikke skulle ses som en endelig deadline.

- Så håndfast står det nu ikke. I udbudsmaterialet står der, at man vil tilstræbe, at det bliver omkring den 19., og det er selvfølgelig for at signalere til ivrige bydere, at her skal man ikke vente i årevis på at få en afgørelse, siger kontorchef Hanne Windemuller til RB-Børsen.

Hun vil end ikke afsløre, hvornår en endelig afgørelse foreligger, men understreger at der arbejdes på sagen.

Afgørelsen skal falde snarest
Vindmølleparken skal stå færdig til at levere strøm til det danske el-net i 2013, og derfor må afgørelsen ikke trækkes i langdrag. Det erkender Hanne Windemuller.

- Hvis man skal igang med det her projekt, så gælder det om at få udnyttet sommermånederne. Men jeg kan ikke sige noget konkret. Det tager den tid, det tager, siger Hanne Windemuller.

Hanne Windemuller vil ikke udtale sig om det konkrete tilbud fra Dong Energy, ej heller vil Dong Energy kommentere på den overskredne tidsfrist.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219