23948sdkhjf

Global Wind Power rykker i Rumænien

Global Wind Power har netop købt rettighederne til syv vindmølleprojekter i Rumænien og åbnet kontor i landets hovedstad.
Udvikler og udbyder af vindmølleprojekter Global Wind Power har etableret kontor i den rumænske hovedstad Bukarest og tegnet kontrakter på syv forskellige vind-projekter på i alt 21 vindmøller og 42 MW. Det skriver Nordjyske.dk.

Perfekt timing
- Etableringen i Rumænien er en naturlig konsekvens af vores internationale vækststrategi, der skal sikre os en markant og førende position på markedet for udvikling af internationale vindmølleprojekter. Vi har i længere tid fulgt det rumænske marked, og som en af markedets pionerer mener vi, at timingen er perfekt, siger Mikael Rønholm-Nielsen, fra Global Wind Power til avisen.

Stærk lokal forankring vigtig
Med kontoret i Bukarest vil selskabet leve op til sin strategi om altid at være fysisk til stede der, hvor man slår sine folder.

- Vores erfaring fra Tyskland, Frankrig og Bulgarien har vist, at en stærk lokal forankring er en vigtig faktor, når der skal skabes optimale investeringsprojekter. Og dermed en vigtig faktor, når vi skal ud at skaffe investorer, der afhængigt af projektet kan spænde fra private kunder til store, internationale selskaber, fortæller Mikael Rønholm-Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078