23948sdkhjf

Topsils vækst fortsætter i 2010

Siliciumleverandøren forventer, at de kommende år bliver præget af stabil udvikling i pris og indtjening.
Topsil offentliggjorde torsdag regnskab for 2009, og det endte med en stigning i omsætningen på 46 % til 423,5 mio. kr. og en stigning i EBIT på 20 mio. kr. til 84,2 mio. kr.

Som selskabet for nylig kunne afsløre, har man indgået en række nye kunde- og råvarekontrakter, og de ventes at få stor betydning for væksten i de kommende år.

Lavere omsætningsvækst i vente
- Indgåelsen af nye råvarekontrakter med større volumener og nye kundekontrakter fra og med 1. januar 2010 medfører en væsentlig styrkelse af samarbejdet med koncernens største kunder og giver mulighed for en stabil pris- og indtjeningsudvikling i de kommende år, skriver Topsil i sit regnskab.

På kort sigt ventes de nye kundeaftaler dog at betyde lidt lavere vækst. I 2010 kalkulerer man derfor ”kun” med en vækst i omsætningen på 5-10 % svarende til en nettoomsætning i størrelsesordenen 440-460 mio. kr.

Lavere indkøbspriser og løbende optimeringstiltag medfører dog, at koncernen forventer et resultat af primær drift før afskrivninger og nedskrivninger på goodwill (EBITDA) i niveauet 100-110 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093