23948sdkhjf

Wave Star fortsætter udvikling af bølge-energi

Det er lykkedes at sælge aktiverne i det konkursramte Wave Star Energy og fortsætte udviklingen af bølgeenergi i et nyt selskab.
Der vil fortsat blive udviklet inden for bølgeenergi på anlægget i Hanstholm. Det er nemlig lykkedes at sælge aktiverne i det konkursramte Wave Star Energy og fortsætte udviklingen i et nyt selskab.

- Det er lykkes at sælge Wave Stars aktiver sådan, at alle kreditorerne vil få, hvad de har til gode, fortæller bestyreren af konkursboet, advokat Carsten Højer til DR Midt & Vest.

Hovedaktionærer de samme som før
Direktør i det nye selskab, Wave Star A/S, Bent Kristensen fortæller, at det er hovedaktionærerne i det tidligere Wave Star Energy, Danfoss-brødrene Jørgen Mads Clausen, Peter Mads Clausen og Henrik Clausen, der har købt aktiverne.

- Det er en dyr affære at udvikle bølge-maskiner, så vi håber på få flere investorer med i projektet, siger Bent Kristensen, der regner med at salget af bølgemaskiner vil blive en god forretning på sigt.

Undersøgelse af dispositioner
Advokat Carsten Højer siger til DR, at der nu skal foretages en undersøgelse af "en række dispositioner", som den tidligere direktør Per Resen Steenstrup foretog inden han blev bortvist fra firmaet i sommeren 2009.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141