23948sdkhjf

Xergi indgår partnerskab på japansk

De seneste år har Xergi set et potentiale for at etablere biogasanlæg til behandling af organisk affald og dermed producere vedvarende energi i Japan.

Derfor har selskabet indgået et nyt partnerskab med japanske Sumitomo Seika Chemicals Co., der er en stærk spiller på det japanske marked og har stor efaring med gasindustrien.

- Det glæder os, at vi har indgået samarbejdet med Sumitomo Seika, så vi nu kan tilbyde totalløsninger til det japanske marked, siger Jørgen Ballermann, administrerende direktør i Xergi.

Samarbejdet mellem Sumitomo Seika og Xergi vil kunne udnytte synergierne mellem Sumotomo Seikas knowhow inden for gas i Japan, og Xergis internationale position inden for biogas.

Stor vækst i regionen

Asien betragtes som et vækstområde indenfor biogasindustrien og Xergi har derfor i en periode fokuseret på det asiatiske marked, og har flere lande er i kikkerten.

I Japan er behovet for en stabil forsyning af vedvarende energi et vigtigt element i udviklingen af biogasindustrien. Her skal Xergi bidrage til omstillingen til en vedvarende energiforsyning, alt imens de enkelte biogasprojekter også bidrager til udvikling af samfundet og modvirker global opvarmning.

Der er stor efterspørgsel på de løsninger, som Xergi tilbyder sammen med Sumitomo Seika. Samarbejdet med Sumitomo Seika er derfor allerede godt i gang, og flere interessante projekter er under udvikling. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.207