23948sdkhjf

Voldgiftssagen mellem Envo og Aarsleff kører stadig

- Anlægget bliver bygget, bedyrer direktør.

I november 2015 stoppede byggeriet af Envo Biogas Tønder og samarbejdet mellem Envo Group og Per Aarsleff ophørte. Efterfølgende indledte Envo Group en voldgiftsag mod Per Aarsleff.

Og den kører stadig. Det har direktør Bo Asmussen oplyst til JydskeVestkysten. Derudover er det sparsomt med kommentarer.

Han understreger dog, at der kommer et biogasanlæg i Tønder – omend det har været et stykke tid under vejs. Tilbage juni luftede Bo Asmussen nemlig forhåbninger om, at anlægget ville stå færdigt med udgangen af 2016. Det er dog ikke blevet sådan.

- Vi har nogle ting i gang med en skønsmand. Mere kan jeg ikke sige. Men anlægget bliver bygget, og det kommer i drift. Og det bliver indenfor en overskuelig fremtid, siger Bo Asmussen.

Hos Per Aarsleff har afdelingsdirektør Jesper Jacobsen ingen kommentarer til sagen.

Efter samarbejdet mellem Per Aarsleff og Envo Group ophørte, har Envo Group entrereret med Sweco om færdiggørelsen af projektet og med Ommen & Møller om selve byggeriet.

Envo Biogas Tønder vil når det står færdigt producere 68 mio. kubikmeter bionaturgas svarende til 35 mio. kubikmeter biometan, hvilket er en produktionskapacitet på 44 MW.

Dong Energy bliver den primære aftager af gassen.

Originalartikel

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125