23948sdkhjf

10.000 nyhedsbreve – hver dag

Energy Supply fortsætter væksten og har netop rundet 10.000 abonnenter på sit nyhedsbrev.
Den 8. juni 2009 udsendte Energy Supply sit første nyhedsbrev med relevante nyheder og information målrettet den danske energisektor.

Det, der engang startede som et lille medie med 467 abonnenter, har nu vokset sig stort og stærkt og er i dag et af Danmarks vigtigste medier for aktører i energisektoren.

Med 10.000 abonnenter på nyhedsbrevet runder Energy Supply en markant milepæl. Det er ganske overvældende, og vi takker for den store opbakning fra branchen.

Og fremtiden tegner særdeles spændende. Som del af Nordiske Medier A/S er vi i familie med andre stærke erhvervsmedier som Metal Supply, Electronic Supply, Licitationen - Byggeriets Dagblad, Mestertidende, Jern og Maskinindustrien og Søfart - og det giver os alle muligheder for at dække energisektoren intensivt – til glæde for læsere, medlemmer og annoncører.

Udover at berette om udviklingen i den danske energisektor i nyhedsbrevet og på energy-supply.dk er vi naturligvis også repræsenteret på de sociale medier med over 400 følgere på LinkedIn og 474 på Twitter. Senest er vi også gået online på Facebook.

Følg os på:
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/energy-supply...
Twitter: https://twitter.com/EnergySupplyDK
Facebook: https://www.facebook.com/EnergySupplyDK/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078