23948sdkhjf

480 forbrugere skifter gassen ud med fjernvarme

SK Forsyning udvider forsyningsområdet med 480 lejligheder i Slagelse.

Ejerforeningen Byskovparken og SK Forsyning har fornyligt indgået aftale om konvertering fra gas til fjernvarme i starten af 2018.

Det skriver SK Forsyning på sin hjemmeside.

Bygningerne opvarmes i dag fra et mindre decentralt gasfyret kraftvarmeværk og naturgasfyrede kedler. 

- At fortsætte med den nuværende løsning ville betyde, at der skulle investeres i renovering af produktionsanlæggene samt i udskiftning af mange af vores interne ledninger, da de er udtjente. Det slipper vi for ved at overgå til fjernvarme, og samtidig yder vi vores bidrag til at reducere CO2-udslippet. Så vi glæder os til fjernvarme, siger administrator Anders Pedersen fra Ejerforeningen Byskovparken.

Siden 2012
Tilbage i 2012 indledte SK Forsyning en dialog med en lang række af de storkunder herunder boligselskaber, som anvendte naturgas til opvarmning.

Blandt disse var der stor interesse for fjernvarme, og der blev derfor igangsat en stor udvidelse af fjernvarmeforsyningen herunder etablering af et nyt CO2 neutralt produktionsanlæg ved Stop 39.  

- Aftalen med Byskovparken er en meget vigtig milepæl for dette projekt. Med underskriften af aftalen med Byskovparken er der opnået en tilslutningsprocent på dette projekt på, - ja 100 %. Og fjernvarmen i Slagelse er udvidet med 40 % siden 2010, siger Ole Drost, der er formand for bestyrelsen i SK Forsyning. 

Det er ikke kun i Slagelse SK Forsyning har gang i udvidelsen af forsyningsnettet. I Korsør er man i gang med at koble 940 nye forbrugere på fjernvarmenettet.


 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094